HANZO - artisan chocolate :: E-shop
Slovenská verzia
Magyar verzió
CSOKOLÁDÉK         PRALINÉK         NYALÓKÁK         KURZUSOK         CHOCO 'ART         HANZO         KONTAKT         Hanzo Artisan Chocolate

Tisztelt Csokoládéfüggő barátaim, ahogy láthatjátok kisebb változáson mentünk keresztül. Egy lépcsőfokkal közelebb kerültünk az elképzeléseinkhez, és ez nélkületek nem sikerült volna!
Köszönjük az eddigi támogatást, és reméljük a jövőben még finomabb és tökéletsebb csokoládé termékekkel örvendeztethetünk meg benneteket.
Portfóliónk márkaneve Chocotale-ről HANZO-ra változott.
Termékeink jelenleg fotózás alatt állnak, folyamatosan fogjuk feltölteni őket az oldalra, és utánna indítjuk újra a vásárlási lehetőségeket.
Ezentúl informálni fogunk benneteket az aktualitásokról, hogy hol és mikor melyik piacon találhattok meg minket, illetve az új termékekről is.Hanzo Artisan Chocolate
HANZO
Hanzo Chocolate

Szinte minden gyerek imádja a csokoládét, nem volt ez másképp velem sem. Azt tartják a csokoládéról, hogy fogyasztása kisebb fajta boldogságot okoz (hatóanyagai endorfint termelnek melyet boldogsághormonnak is neveznek), ezért csak ajánlani tudom mindenkinek, aki picit ki akar zökkenni a rohanó mindennapokból és pár perc különleges ízélményre vágyik.

Rengeteg csokoládét kóstoltam eddigi életem során, és mivel egyre különlegesebb ízekre vágytam, ezért döntöttem a saját kézzel való csokoládégyártás mellett.

Hanzo Chocolate
AJÁNLATAINK CÉGEKNEK
Hanzo artisan chocolate
 • csokoládé az Önök logójával
 • díszdobozok az alkamazottaknak
 • pralinék az Önök logójával
 • Hogyan készülnek a pralinék workshop

 • Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk!
  Hanzo artisan chocolate
  INFO
  Hanzo artisan chocolate